Selecteer een pagina

Rolcontainers worden vaak gebruikt, maar als de gemeente ze rondsleept op de dag dat ze geleegd worden, kunnen ze er haveloos, groot en log uitzien. Ze zijn niet het soort dat je als middelpunt van de tuin wilt hebben, of je ze nu een doorn in het oog vindt of net passeerbaar. Een goed ontworpen afvalbak maakt een einde aan dit probleem door ze uit het zicht en de geest te houden.

Voor de meeste mensen is het beter om afvalbakken uit het zicht te houden. Woningen, bedrijven en openbare ruimten in het hele land zijn bijna altijd afhankelijk van meer vuilnisbakken voor recycling en afvalverwerking.

Ondanks hun nut voegen grote, logge afvalbakken niet veel toe aan de aantrekkingskracht van de straat, hoewel de kleurrijke selectie afvalbakken dat idee weerlegt. Om de visuele kwaliteit van de buitenruimte te behouden, maken veel mensen gebruik van externe vuilnisbakken of opbergmogelijkheden. Wij hebben verschillende alternatieven besproken voor het verbergen van uw huishoudelijke en zakelijke afvalbakken.

VOORDELEN VAN AFVALCONTAINEROPSLAG
Laten we eerst enkele van de belangrijkste redenen bekijken waarom u geld zou moeten uitgeven aan een speciaal gebouwde afvalcontaineropslag voordat we de beschikbare types afvalcontaineropslag bekijken.

Esthetische aantrekkingskracht
Met name houten afvalverzamelaars die lijken op een houten schuur of kist zijn esthetisch mooie afvalverzamelaars.

Stel dat u beperkte ruimte hebt (zoals een woning op een helling) en u bent gedwongen uw afval buiten of opgestapeld op uw oprit te zetten. In die situatie zal een afvalcontainer op wieltjes het uiterlijk van uw buitenruimte verbeteren, terwijl u er toch snel bij kunt.

Bescherming tegen harde wind
Afvalbakken zijn helemaal niet bestand tegen harde windstoten. Afvalbakken van elk gewicht kunnen bij windvlagen omvallen.

Maak een stevige en weerbestendige opslagstructuur voor rolcontainers die bestand is tegen harde wind en stortbuien en bespaar uzelf de moeite om de afhaalbox van vorige week door de stad te jagen.

Verbeterde veiligheid
In het Verenigd Koninkrijk wordt nog steeds veel afval weggegooid. Het is essentieel om voorzorgsmaatregelen te nemen om ongeautoriseerde toegang tot uw vuilnisbak te voorkomen, omdat lokale overheden in 2020-21 ongeveer 1,13 miljoen gevallen van sluikstorten hebben aangepakt.

Bakken in de openbare ruimte of buiten commerciële panden zijn zeer geschikt voor opslag in afsluitbare wheelie bin loodsen en eenheden. Deze opslagmethode voorkomt dat uw vuilnisbak overvol raakt of wordt gestolen. Voor een meer permanente constructie en om knoeien te voorkomen, kunnen sommige rolcontaineropslagplaatsen aan de grond worden bevestigd.

Afvalbakhoezen zijn misschien niet iets waar je veel over nadenkt, maar ze vormen een mooie aanvulling op elk huis. Maar dat is alleen het geval als u een artikel koopt dat van hoogwaardige onderdelen is gemaakt.

Stop wilde dieren
Ratten, katten en andere dieren die zich verstoppen in uw buitenafval worden afgeschrikt door de opslag van afvalcontainers. Een vergrendelde afvalbak zal hen dwingen elders te eten, omdat ze niet zullen proberen restjes voedsel over de buurt uit te strooien. Doe er nog een schepje bovenop en zet uw container vast aan de grond om alle ingangen af te sluiten.

VERSCHILLENDE OPSLAGMOGELIJKHEDEN VOOR ROLCONTAINERS
Hoes voor afvalcontainers
Deze overkapping voor rolcontainers werkt snel en is meestal minder duur; ze werkt het best op opritten en in tuinen. Ze zijn ook gemakkelijk te monteren.

Ze werken goed voor zowel enkele als dubbele opslag van onze 140 en 240-liter afvalcontainers, waardoor ze ideaal zijn voor bedrijven en woningen.

Het traditionele houten ontwerp kan beter dicht bij een hek of muur worden geplaatst om de panelen vast te zetten. Het past echter vaak bij ander tuinmeubilair. De bovenkant en achterkant van de bakken zijn zichtbaar bij deze keuze, die ze slechts gedeeltelijk verbergt en ze door hun gebrek aan duurzaamheid en bescherming blootstelt aan hevige regen, wind, storing en diefstal.

Vertrouw er niet op als langetermijnoplossing voor het bewaren van uw wheelie bin, want u zult het scherm waarschijnlijk over een paar jaar moeten vervangen.

Opslag van afvalbakken in hout
De initiële kosten van een scherm zijn misschien hoger dan die van een houten afvalbakopslag. Toch bieden ze een duurzame opslagplaats voor rolcontainers, vooral wanneer ze jaarlijks worden gebeitst.

Veel topverkopers van houten rolcontainers zijn milieubewust als de bescherming van het milieu uw prioriteit is. Kijk uit naar bedrijven die FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd hout gebruiken. FSC-hout is op grote schaal gerecycled, biologisch afbreekbaar en duurzaam verkregen door samenwerking met lokale gemeenschappen en het behoud van habitats van wilde dieren.

Behalve dat ze milieuvriendelijk zijn, zijn uw bakken volledig verborgen door hun stevige structuur, die het hele jaar door bestand is tegen de elementen.

Kunststof berging
Een andere optie bij het kiezen van de beste manier om uw afvalbakken verborgen te houden en te beschermen tegen ongewenste bezoekers is een weerbestendige, onderhoudsvrije kunststof afvalcontainer voor rolcontainers. Kies voor kunststof met UV-coating, zodat het niet vervaagt of breekt in de hitte. Het is gemakkelijker in elkaar te zetten dan een houten rolcontainer.

Door hun lichte gewicht worden plastic afvalbakken ook veel gebruikt. U kunt ze overal plaatsen omdat ze eenvoudig te verplaatsen zijn. Kunststof afvalbakken kunnen worden beveiligd met een hangslot, maar ze zijn minder duurzaam dan hun houten tegenhangers en dus vatbaarder voor schade en inbraak.

Garage of bijgebouw
U kunt rolcontainers ook bewaren in uw garage, schuur of ander bijgebouw. Houd rekening met de verschillende factoren die een rol spelen, zoals onaangename geuren en toegankelijkheid. Vergeet niet dat opslagvoorzieningen voor vuilnisbakken gemaakt zijn om frisse lucht in uw bakken te laten circuleren.

Heeft het zin om zelf een afvalcontainer te bouwen?

Hoewel afvalcontainers nuttig zijn, zijn ze niet de meest aantrekkelijke objecten, laten we dat toegeven. Misschien heb je er wel eens aan gedacht om een vuilnisbak te laten plaatsen als ze een plaag zijn voor je landschap. Maar is het beter om een afvalcontainer te bouwen, of moet je er zelf een kopen?

Kopen of zelf bouwen van een afvalcontainer
Kun je een rolcontainer bouwen of een kant-en-klare unit kopen? Wij zouden zeggen dat het van een paar factoren afhangt:

Je doe-het-zelf expertise
Een afvalcontainer maken kan extra kosten als je niet zo goed bent in doe-het-zelven. Dat is waarschijnlijk het geval als u besluit iemand te betalen om er een voor u te maken. Je beslist of de frustratie de moeite waard is voordat je probeert alleen aan de slag te gaan.

Rolcontaineropslag voor doe-het-zelvers
Het bouwen van een afvalcontainer kan gemakkelijk en betaalbaar zijn als je van doe-het-zelven houdt. Een houten constructie zal uw landschap aanzienlijk verbeteren. Bovendien kunt u het behandelen of schilderen zodat het past bij het ontwerp van uw buitenomgeving.

U kunt een afvalcontainer maken met behulp van uitstekende internethandleidingen. Maar vergeet niet dat de montage slechts een deel van het proces is. Afvalcontainers moeten op een stevig fundament worden gebouwd, zoals straatstenen. Het hout kan sneller bederven als u het op uw gazon plaatst. Als u een stevige fundering hebt, moet u een houten frame bouwen met deuren die aan de bovenkant en aan de voorkant kunnen draaien. U zult gemakkelijker bij uw vuilnisbakken kunnen komen, ze eruit kunnen halen en ze terug kunnen zetten als dat nodig is.

Rolcontainers opbergen als je niet van doe-het-zelven houdt
Heb je geen aanleg voor doe-het-zelf projecten? Zoek dan hulp of besteed geld aan een kant-en-klare afvalcontainer.

Op lange termijn zullen de tijd en financiële kosten alleen maar toenemen als je blijft worstelen en er een puinhoop van maakt. Bij een aantal goede winkels zoals Praxis vind je veel unieke opbergrolcontainers. Het ziet er fantastisch uit en beschermt uw vuilnisbakken tegen het volgende:

Indringers op jacht. Ze worden te veel verleid door die rottende kipresten in je vuilnisbak om ze te weerstaan.
Rovers en dieven.
Wilt u uw afvalbak weggooien?

Normaal gesproken bevatten rolcontainers afval en recyclingmateriaal, maar wat als je van de rolcontainer zelf af wilt?

Je hebt verschillende oplossingen als je afvalbak verouderd en niet meer functioneel is. U kunt:

Repareren
Hergebruiken
Recyclen
Inleveren bij de gemeente
Er zijn verschillende bedrijven die HDPE rolcontainers recyclen. De meeste lijken echter een minimale inzameldrempel te hanteren, wat betekent dat ze niet één of twee vuilnisbakken bij u thuis of op uw bedrijf ophalen.

SOORTEN AFVALCONTAINERS
COMBI FIETSENSTALLING EN DRIEDUBBELE AFVALBAK
Fietsenstalling en premium afvalcontaineropslag gecombineerd met drukbehandelde shiplap panelen aan de buitenkant. Perfect voor twee volwassen fietsen en twee kinderfietsen.

KENMERKEN
In RAL kleur gespoten buitenkant.
Volledig gesloten.
De ijzerwaren en schroeven zijn van roestvrij staal om corrosie te voorkomen.
Scharnieren met veiligheidsbouten om diefstal te voorkomen.
Rond hangslot van roestvrij staal.
IJSBAD
Na een intensieve training is het gebruik van het WBS Ice Bath zeer nuttig. De voordelen van schade worden geminimaliseerd, en een snellere genezing wordt mogelijk gemaakt door het ijsbad. Wanneer u het ijsbad in uw tuin plaatst, geeft het onder druk behandelde hout met messing en groef het een natuurlijke uitstraling. Het bad zelf is gemaakt van duurzaam polyethyleen plastic dat UV gestabiliseerd is.

Bij het betreden en verlaten van het ijsbad zorgen de handgrepen aan de zijkant voor stabiliteit. De kenmerkende ruwheid van het oppervlak voorkomt glijden. De bodem van het bad heeft een messing aansluiting voor het vullen en legen. Door zijn afmetingen past er één groot persoon in het bad, terwijl het vullen slechts een uur duurt en er slechts ongeveer 250 liter water nodig is.

PREMIUM VUILNISBAK
Hij is gebouwd van onder druk en PAO behandeld shiplaphout van hoge kwaliteit (rondom geschaafd).

ENKELE AFVALCONTAINER OP WIELEN
Deze eenwielige vuilnisbakopslag is ontworpen voor kleine ruimtes, vooral die binnen uw huis. Het geeft uw landschap een mooie uitstraling en is gebouwd van onder druk behandeld, hoogwaardig geschaafd hout. Bovendien ziet het er jarenlang uitstekend uit en is het perfect voor uw kleine kantoorruimte. Single bin storage houdt die lelijke vuilnisbakken opgesloten en uit het zicht, en zorgt voor een rommelvrije sfeer terwijl het er toch fantastisch uitziet.

KENMERKEN
Onder druk behandeld hout
Gemakkelijk in elkaar te zetten
Vochtbestendig
Bestand tegen insecten en schimmels
Beschermt tegen wilde dieren
Voorkomt het verwaaien van uw vuilnisbakken
Voorzien van kleine ventilatieopeningen
Duurzaam en betrouwbaar met 15 jaar garantie
MULTI-OPSLAG EENHEDEN
Heeft u ooit gewenst dat u een stijlvolle opbergbox had waarin u uw driewielerbakken en een apart gedeelte voor het opbergen van fietsen en andere willekeurige spullen kwijt kunt? Deze multi-opbergbox met vier compartimenten is gemaakt om uw ruimte optimaal te benutten, of het nu voor uw huis, werkplek of tuin is.

Hij is gemaakt van onder druk behandeld, hoogwaardig geschaafd hout. Het is stijlvol en transformeert uw omgeving prachtig. Bovendien ziet het er jarenlang mooi uit en is het perfect voor het gazon, de tuin en het park van uw huis.

AANHANGWAGEN VOOR 4 BAKKEN
Deze aanhangers hebben een verlengde oprit om de laadhoek te verkleinen en een verende bevestigingspaal die over de bak is geplaatst om de 1100-liter vuilnisbakken tijdens het vervoer op hun plaats te houden.

Ze zijn verkrijgbaar in drie lengtes: 2,5 m (2 bakken), 3,6 m (3 bakken) en 4,3 m (4 bakken), allemaal 1,5 m breed en met stalen zijkanten van 30 cm.

AANHANGWAGENS VOOR VUILNISWAGENTRANSPORT
Een operator kan gemakkelijk meerdere bakken naar de gewenste plaats vervoeren met behulp van aanhangwagens voor vuilniswagens. Deze systemen zijn geschikt voor rolcontainers van 80, 120, 140, 240 en 360 liter wanneer ze worden gebruikt met de aangedreven slepers.

De bakken kunnen veilig naar elke losplaats worden verplaatst. Deze aanhangers verhogen de efficiëntie op de werkplek doordat ze veel bakken tegelijk efficiënt verplaatsen. Ze elimineren de kans op rug- en schouderblessures die vaak worden opgelopen tijdens het ophalen en verzamelen van bakken. Bereik uw doel snel door de lading veilig op en neer te verplaatsen.

HOE EEN CONTAINER OMBOUWEN
Heeft u er ooit aan gedacht dat een container als iets anders kan worden gebruikt? Ja, dat is mogelijk, en wij helpen u begeleiden hoe dat moet! Transportcontainers zijn verbazingwekkend duurzame, stevige en veelzijdige constructies gebouwd op het idee om een enkele vorm zo sterk mogelijk te maken.

Sinds hun ontstaan eind jaren veertig worden intermodale containers gebruikt om goederen wereldwijd te vervoeren. Hun stevigheid en stapelbaarheid hebben hen tot de top van de industrie verheven. Hun aanpassingsvermogen gaat echter veel verder dan het vrachtdek van het schip, aangezien de ombouw van zeecontainers steeds populairder en complexer is geworden naarmate er meer toepassingen voor containers in de “cargotectuur” worden ontdekt.

Er zijn veel alternatieve toepassingen voor zeecontainers ontwikkeld, van kleine woningen tot mobiele kantoren en zwembaden, dankzij hun consistente vorm, uitstekende sterkte, milieuvriendelijkheid, recycleerbaarheid en de mogelijkheid om op grote hoogte te worden gestapeld. Een zeecontainerwoning kan betaalbaarder worden gebouwd dan elk ander soort constructie, mits alles correct wordt uitgevoerd.

Stel dat u van plan bent om uw bedrijf op te zetten. In dat geval kunnen de kosten van het huren van een zeecontainer ook aanzienlijk lager zijn dan de kosten van een permanente eenheid, afhankelijk van waar u hem wilt plaatsen. Dankzij de aanpasbaarheid en veelzijdigheid van zeecontainers kunt u van een gewone stalen doos iets unieks en echt nuttigs maken!

De noodzaak om verantwoordelijker te leven wordt steeds meer erkend, en het upcyclen van een oude zeecontainer is een geweldige manier om het milieu te helpen. Zodra uw bedrijf voldoende is uitgebreid om uw imperium uit te breiden, kunt u ervoor kiezen om het over een paar jaar te verplaatsen of zelfs om te bouwen naar een permanent adres.

TIPS VOOR HET OMBOUWEN VAN EEN CONTAINER
Hier volgen enkele tijd- en geldbesparende tips voor het bouwen van een zeecontainerwoning, want net als andere bouwkundige ondernemingen kan het in eerste instantie overweldigend lijken.

Eerst ontwerpen en plannen
Aangezien elk bouwproject aan dezelfde bouwregels moet voldoen als elk ander project, is het noodzakelijk dat u het ontwerpt en plant voordat u eraan begint. Bovendien kunt u dan bepalen hoeveel containers u nodig hebt voor uw ideale project en eventuele problemen identificeren die vertragingen of extra kosten kunnen veroorzaken.

Selecteer de geschikte container
U kunt kiezen tussen recent gebouwde vrachtcontainers en containers die door het Suezkanaal zijn gereisd. Het kan aantrekkelijk zijn om te kiezen voor wat een groot koopje lijkt, gezien de stijgende vraag naar zeecontainers, maar zorg ervoor dat u alleen koopt bij gerenommeerde leveranciers.

Hoewel zeecontainers duurzaam zijn en lang meegaan, hebben veel van de oudere containers een zware behandeling ondergaan. Roest, lekken en verontreinigingsproblemen kunnen het gevolg zijn van jarenlang zout zeewater dat een container teistert. Koop bij een gerenommeerde verkoper en zorg ervoor dat u de containers persoonlijk of via een grondige reeks foto’s kunt bekijken voordat u tot aankoop overgaat.

De containers voorbereiden
Zodra u de nodige containers hebt, is het tijd om ze voor te bereiden op de ombouw. De houten vloer moet worden verwijderd of ten minste behandeld, omdat oude zeecontainer hardhouten vloeren vaak pesticide coatings hebben die onaangenaam zijn in een huis.

Bovendien moet isolatie worden aangebracht, want zonder isolatie lopen zeecontainers het risico het in de zomer of winter te warm of te koud te krijgen. De eenvoudigste isolatie om te installeren en degene die natte en vochtproblemen minimaliseert zijn spray-schuim.

Hierna bent u klaar om het huis van uw dromen te bouwen. Veel plezier en stapel de containers op elke gewenste manier!

Voor- en nadelen van het ombouwen van een zeecontainer tot huis
Het ombouwen van een zeecontainer tot woning is een trend in ontwikkeling. De ontwerpen worden steeds ingewikkelder en combineren verschillende containers voor een architectonisch effect. Sommige bedrijven zijn experts in het ombouwen van scheepscontainers tot huizen.

Voordelen:
Enkele van de voordelen van het omzetten van een zeecontainer in een woning kunnen zijn:

Containers hebben bewezen aardbeving-veilig te zijn en zijn structureel stevig.
Er zijn fantastische, praktische ontwerpen.
Het kan gemakkelijk worden vervoerd naar de meeste locaties.
Nadelen:

Alles heeft zijn beperkingen; laten we eens kijken wat de nadelen kunnen zijn van het ombouwen van een zeecontainer naar een huis:

Minder vorm- en materiaalkeuze; u kunt echter experimenteren met verschillende containers.
Het is niet zo makkelijk als mensen denken; een container moet nog steeds worden omgebouwd tot een hele woning.
KOOP EEN CONTAINER CONVERSIE KIT
Je bent behulpzaam, en je ziet dingen. Alles wat je nodig hebt is een container en een lasapparaat. Voor ombouwkits bent u voorbereid. Uw container aanpassen is eenvoudig, dankzij de kits die in de groef van de containerwanden passen. Laten we eens kijken welke soorten prefab zeecontainer kits worden aangeboden?

Deuren
Deuren zijn er in verschillende uitvoeringen, waaronder mandeuren, roldeuren en schuurdeuren.

Man deuren zijn verkrijgbaar in 3′ en 4′ breedtes. Indien nodig zijn er paniekstangen beschikbaar.
Roldeuren zijn verkrijgbaar in de breedtes 4″, 5, 6, 7, 8, 9 en 10″.
De schuurdeuren worden op bestelling gemaakt om aan uw wensen te voldoen. Ze kunnen naar de ene of de andere kant doorhangen of in het midden samenkomen. Schuurdeuren overspannen het gehele plafond.
Ramen

Er zijn 3’x3′ ramen, 4’x3′ ramen, dakramen en concessieramen, allemaal met schuiven en horren. Laat wat lucht, licht en misschien zelfs wat geld binnen (via een verkoopraam).

AC en ventilatie

AC en ventilatie zijn eenvoudig. Als u wat lucht door uw container wilt verplaatsen, zijn er vaste open louvre-openingen en turbine-openingen. Een heat/AC unit wordt geleverd met een kooi voor extra bescherming als u de lucht die u al heeft wilt verwarmen of koelen.

Leuningen, platforms en oprijplaten

Binnenin de container pauzeren we niet. Voor daarboven zijn er platforms en leuningen. U beslist over de grootte van het platform, het soort materiaal – metalen rooster, hout, enzovoort – en of u al dan niet leuningen wilt. U kunt ook met ladders en trappen naar boven gaan. Bovendien zijn er oprijplaten om uw container in te rollen.

Nou, er is veel dat u kunt doen met uw creativiteit en planning om uw eigen container conversie te bouwen met alle DIY Tools beschikbaar op de markt.